poll Helpt u ons met het
verbeteren van de website?
Vult dan het vragenformulier in. Alvast hartelijk dank!

ppjk1.png
Kind behartiger

Wij zijn er speciaal voor kinderen in een scheidingssituatie, om te luisteren naar hun stem. Een Kindbehartiger ondersteunt kinderen op sociaal-emotioneel, maar ook op juridisch gebied en treedt op als belangenbehartiger, vertrouwenspersoon en ondersteunt naast kinderen, hun ouders en verzorgers en draagt ertoe bij dat kinderen met een vertrouwd en veilig gevoel verder kunnen na een scheiding.

ppjk4.png
Mediator

Wij zetten voor ouders die gaan scheiden op een rijtje waar je allemaal aan moet denken en wat er onderling, juridisch en financieel geregeld moet worden. Denk aan afspraken over de zorg van de kinderen en de verdeling van tastbare zaken. Ook maken wij de alimentatieberekening en helpen wij bij het opstellen van het echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan.

ppjk2.png
Financieel expert

Wij helpen ouders met inzicht in hun financiële situatie. Dit kan zijn op het gebied van hypotheken, maar ook andere leningen, (levens)verzekeringen en/of pensioenen. Ook begeleiden wij hen bij het maken van keuzes voor de toekomst, na de scheiding. Sommigen van ons werken voor een financiële instelling, zoals een bank en anderen werken zelfstandig.

ppjk3.png
Notaris

Wij regelen voor ouders de vermogensrechtelijke gevolgen van een echtscheiding. Denk aan de aansprakelijkheid voor elkaars schulden, alimentatieverplichtingen als het huwelijk eindigt, de mogelijkheid van bijstandsverhaal ook nadat het huwelijk is ontbonden, maar ook de verdeling van pensioenrechten.

ppjk5.png
Begeleider rouw en verlies

Rouw- en verliesbegeleiding is er zowel voor kinderen als volwassenen in een echtscheidingssituatie. Iedereen heeft een eigen manier van omgaan met verlies en het rouwen hier om. De begeleider helpt je met het (h)erkennen van het verlies dat jij geleden hebt, zodat je het een plek kunt geven en er beter mee omgaat.

arrow_upward